• رشته پرستاری در کانادا - دانشگاه ساسکاچوان

    مهمترین دلیل تحصیل در کانادا امکان اخذ اقامت کانادا بعد از تحصیل در کانادا است. با توجه به قوانین مهاجرتی کانادا، فارغ التحصیلان بین المللی که با موفقیت دوره تحصیلی حداقل دو ساله خود را در کانادا طی نموده اند، می توانند با کسب ویزای کار ۳ ساله، به کار حرفه ای در کانادا بپردازمند. بعد از این دوره سه ساله، به راحتی می توانند اقامت دائم خود را در کشور کانادا اخذ نمایند. به منظور اطلاع از شرایط تحصیل در کشور کانادا و ارزیابی مدارک خود برای اخذ اقامت دائم از کانادا با خدمات مشاوره ای موسسه مهاجرتی مقدم، وضعیت خود را ارزیابی نمایید. https://mohajeraat.com/study-in-canada http://bit.ly/2TdAVSa

  • اولین دیدگاه را شما ثبت کنید
    عکس امنیتی